Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. aug. 2024 i alle områder

  1. Her er 2 grunner til å la være å invitere den mannen: - "Rasisme"-saken med Brice Wembangomo der han nektet å lytte til noe som helst, Brice hørte jævla svarting og da er det klart det ble ropt, ferdig med det. - VAR-saken nylig med frontalangrep på egne supportere. Selvbildet i Bodø, med Thomassen og Kjetil Knudsen i spissen, er i ferd med å boble helt over og vi trenger ikke bidra ytterligere til gulsvart hybris ved å tigge om råd og vink.
    18 liker
  2. Veum, Victorio og Abu Bawa trente alternativt, men med ball i går. Spiten deltok i spillsekvensen i første økt før han fortsatte treningen med overnevntes alternative trening.
    5 liker
  3. Er ikke på Nadderud problemet ligger. Den vinner vi. Borte formen der imot. Kun en seier på de siste 7 bortekampene i serien. Vi trenger flere, og kun 3 poeng er godt nok mot Sandnes Ulf. De ser ut som et middels 2 div lag, vi må vinne.
    4 liker
  4. Ingen vits i å forlenge med Opseth. Få inn en ny spiss før vinduet stenger. Helst en som er høyere enn mikrospillerne vi har fra før.
    4 liker
  5. Spiten gjest i Bærumsball. Siste nytt om skaden og mange historier
    4 liker
  6. Ser ut som Rekdal ordner opp for Aafk med tre seire på rad nå
    3 liker
  7. Godt Spiten er tilbake senest mot Bryne. Ulf og Åsane bør vi klare å slå også uten han. Opseth er nok ferdig for sesongen, og trolig ferdig i Stabæk drakta tripper jeg. Helt enig med alle her, ny spiss må vi bare hente!
    3 liker
  8. Spiten er tilbake innen 1-2 uker. Han er gjest i Bærumsball. Deler mye, fin episode! De andre vet jeg ikke situasjonen på. Opseth er vel ute ganske lenge mener jeg.
    3 liker
  9. Poengmessig uinteressant selvfølgelig, men faktisk litt viktig at Sandnes ikke fikk en god opplevelse umiddelbart med ny trener.
    2 liker
  10. Bortsett fra at Sandnes Ulf er enda med desperat kjempende på mandag
    2 liker
  11. Jaja, jeg røk på en flytur. SAS opp 1430 og første fly ned dagen etter.
    2 liker
  12. Millionfest for Stabæk etter Nusa-salget
    2 liker
  13. Ha ha ha. Dette er jo ren forsknings-juks. Man hadde strøket til grunnfags-eksamen på dette. Og fått melding med hjem! "Men i NFF, der går all ting an. Der er de like sprø og spenna gærne alle mann"! (Sitat etter...?)
    2 liker
  14. Fortjener å ligge høyere opp med den kassa (og kampen) han gjorde mot Ranheim! Kommer virkelig til sin rett som kant, og linker utsøkt med Andresen. En venstreside det virkelig lukter svidd av igjen! Ser ut til å få mye bedre arbeidsvilkår og rom når Diabate spiller - kan vise seg å bli meget giftig fremover!
    2 liker
  15. Ble spilt i dag. 4-2 seier og videre i NM. Cedergren med 2 mål blant annet. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8649567
    1 liker
  16. Vi har jo AAFK hjemme i siste kamp denne sesongen. Kan bli avgjørende den, med tanke på direkte opprykk..
    1 liker
  17. Jaja, om Aalesund eller Sandnes tar poengene er irrelevant. Det viktige er at vi nå ser et Aalesund som sannsynligvis kommer til å ta flere poeng fra lag i toppen. Vi har noen poeng å ta inn, så bedre for oss jo færre "walk-overs" det er i andre halvdel av sesongen.
    1 liker
  18. Han er på 2 års😂
    1 liker
  19. Hva også med Hoven og Spiten?
    1 liker
  20. Er jo en grei påminnelse om at spillerverdier ikke vokser evig. Vi har vel hatt våre salg også, der vi har tenkt: "Kunne vi fått mer penger om vi hadde ventet et år, han kommer jo bare til å bli bedre og bedre?" Så litt av det samme med Gift. Hypen oppsto veldig fort, men verdien sank da den første oppmerksomheten ga seg.
    1 liker
  21. Greit at Stabæk får nå masse penger for Nusa. Men bare synd at Nusa signerer for en av de største drittklubbene i Tyskland... 😪
    1 liker
  22. Da er vel samtlige av de tre skada de neste 98 kampene våre, vel.
    1 liker
  23. 3 på rundens lag: Rasmus, Andresen og Diabate!
    1 liker
  24. Stabæk med og uten Diabate, er som en elefant med og uten diabetes. Stor forskjell!!!
    1 liker
  25. ja slik kan skje - men jeg synes alltoid vi har mye skader
    1 liker
  26. Under en trening tidligere i sommer ble jeg fortalt av en sentral kilde at 2007 gutta ikke har en tilpasset treningshverdag, de kjører samme opplegget som resten av A troppen. Det synes jeg er pussig, all den tid gutta ikke er ferdig utvokst og fortsatt går på VGS.
    1 liker
  27. Jeg syns det er dundrende suksess hver gang StabækLars gjenoppstår. De som sier at det ikke teller, får kokos!
    1 liker
  28. Stort! En av de aller største klubbene i kvinnefotballen. Vunnet CL 2 ganger og hatt spillere som Graham Hansen og Engen
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...