Gå til innhold

Arturoo23

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

54

Nylige profilbesøk

363 profilvisninger
  1. Synes han var ok+ når han kom inn mot Koffa, er tynt med alternativer nå. Hadde en tanke om at rutinen til Skjelvik kan komme godt med i dag, men var enda tynnere suppe mot Kongsvinger sist. Helt enig at Walstad er best på backen og har en deilig fart fremover. Rett og slett bare livredd for småfeil fra Øya og Skjelvik, som blir resultatet av den back 4ern.
  2. Denne 11ern hadde vært deilig mot driten i blå og rødt: Rossbach Veum Næss Walstad Ekorness Roberts Christensen Dahlby Wendt Spiten Diabate Vinge fikk målet mot slutten sist, men tror fysikken og den defensive jobben vi har sett fra Dahlby kan bli viktig mot Vif-skiten.
  3. Spiten er kvikk as. Giftig! Trenger fysikken og løpskraften til Dahlby, håper vi ser han tidlig.
  4. I dag er dagen hvor vi møter Levanger, og dette er en kamp vi må vinne hvis vi skal holde oss på rett spor. Selv om vi er favoritter på papiret, kan vi ikke ta noe for gitt – Levanger har vist at de kan skape problemer for bedre lag, spesielt når de får sette tempoet. Vinge på benk, Spiten inn, er dette som følge av tett kampprogram eller er det BHR som prøver å finne beste kombinasjon av angripere? Kom igjen BLAA!
  5. Han leverer baller inn i boks som blir farlige, han har en vilje som jeg ikke ser hos mange av de andre gutta. Han var også på begge sider av feltet i går og gjør det vanskelig for backene. Selvskreven i 11ern spør du meg.
  6. Synes det er klumsete å se på han med ballen til tider. Han er god når han får levert ballen i kassa og det er jo en av de viktigste kvalitetene i en spiss, ballkontroll og kombinasjonsspill mangler dog. Ser det blir skrevet at vi skulle hentet en ny spiss i sommer. Det GJORDE vi jo, Dahlby er jo hovedsakelig spiss, håper vi får se hva han leverer fra spiss etterhvert. Skårte vel 20 + derfra i PostNord?
  7. Synes dette var en dritbra post. Tror det var viktig i går å ha Dahlby og Wendt på banen, nettopp for de grunnene du sier. Føler mye av probleme offensivt har vært for mange driblefanter som går seg fast offensivt. Så selv om det ikke har kommet masse målpoeng og individuell hurra fra disse to så bringer de kvaliteter som vi manglet. Alle i angrepet trenger ikke å drible 3 mann, de andre jobbene er like viktig. Også har vi sett mye farligere ut på dødballer. Synes det er lite prat om vinge etter i går. Så noen som kommenterte at han ikke skulle vært over 3 div. Vi kan ikke ha sett på samme kamp, fordi han var jo eksremt bra i går og spiller med en deilig selvtillit.
  8. Jeg håper BH etter opp laget i en offensiv 4-3-3-formasjon i dag. Med Sogndals litt svakere midtbane bør vi presse høyt og utnytte rommet mellom leddene deres. Viktig å få ballen raskt ut på kantene der vi kan utfordre backene deres..
  9. Føler det er veldig små marginer før det angrepet her klikker sammen nå, og tror det skyter ekstrem fart når det skjer. Er litt vanskelig å si hva koden som må knekkes er, men litt mer ballfordeling og direktehet ved skuddmuligheter er det åpenbare. Ser hvor viktig Olderheim er når han er på banen, håper han tar steget på lørdag og er bindeleddet mellom tre veldig forskjellige spillere rundt seg. Dette kombinert med et snev av organisering i forsvar mens vi har ballbesittelse.
  10. Jeg tenker siste håp om opprykk henger i en tynn tråd og avhenger 100% på morgendagen. Historisk sett kan alt skje i playoff og den bør vi nå. Både Raufoss, Lyn og Kongsvinger har tøffe kamper i morgen.
  11. Helt enig her. Er skummelt hvor uorganisert baklinjen er ved balltap høyt i banen og kontring i mot. Synes uansett det var en helhetlig forbedring i spillet enn det vi så i de siste kampene til Bradley. Så tre poeng mot Sogndal, det skjer.
  12. Skuffende og halvhjertet i sluttminuttene her. Samme som sist, er to "must win" kamper. Hvor er given etter å gi alt? Savner en dyptliggende playmaker, trenger vi sårt... Flere som kan klatre forbi på tabellen senere i dag..
  13. Uenig, han skaper jo mye av målet! Få se han på topp siste minuttene, synes han ser sulten ut. Wendt var også et veldig friskt pust.
×
×
  • Opprett ny...