therese 0 Del Skrevet 10. Juni 2005 Del Skrevet 10. Juni 2005 ok er ordnet nå Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
fabbe3000 0 Del Skrevet 10. Juni 2005 Del Skrevet 10. Juni 2005 Kanskje 20 reker og 40 med ost og skinke... bestem du.. Ta 21 med reker, jeg skal ha to:P Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
kristoffer 0 Del Skrevet 10. Juni 2005 Del Skrevet 10. Juni 2005 ville bare si en ting ang turen på søndag.vi lager baguetter 10 med reker og 50 med ost og skinke. 37443[/snapback] Bare 10 med reker? Tips til de som skal selge: Ikke kall rekene dvaske, da kjøper ingen.. 37446[/snapback] Hehe. Jeg synes du var flink jeg. Dvaske byttes ut med slettes ikke dårlig. Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
solli 0 Del Skrevet 10. Juni 2005 Del Skrevet 10. Juni 2005 noen som vet når blaa åpner på søndag, før avreise til vinger?? Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
joffen 956 Del Skrevet 10. Juni 2005 Del Skrevet 10. Juni 2005 noen som vet når blaa åpner på søndag, før avreise til vinger?? 37522[/snapback] Når åpner du kjellerstuen Slum? Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
fabbe3000 0 Del Skrevet 11. Juni 2005 Del Skrevet 11. Juni 2005 QUOTE(therese @ 10. Jun 2005, 11:03)ville bare si en ting ang turen på søndag. vi lager baguetter 10 med reker og 50 med ost og skinke. Er det majones på de med reker? ¨Det er jo nesten hale "gleden" med et rekesmørbrød:P Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
Rich 599 Del Skrevet 13. Juni 2005 Del Skrevet 13. Juni 2005 QUOTE(therese @ 10. Jun 2005, 11:03)ville bare si en ting ang turen på søndag. vi lager baguetter 10 med reker og 50 med ost og skinke. Er det majones på de med reker? ¨Det er jo nesten hale "gleden" med et rekesmørbrød:P 37549[/snapback] Kjøp en - så finner du ut det Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
elaang 2 008 Del Skrevet 13. Juni 2005 Del Skrevet 13. Juni 2005 QUOTE(therese @ 10. Jun 2005, 11:03)ville bare si en ting ang turen på søndag. vi lager baguetter 10 med reker og 50 med ost og skinke. Er det majones på de med reker? ¨Det er jo nesten hale "gleden" med et rekesmørbrød:P 37549[/snapback] Kjøp en - så finner du ut det 37668[/snapback] De er vel spist opp nå... Lenke til innlegg Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå