Gå til innhold

Stabæk - Rosenborg


Slum
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg ser det IGJEN er slettet. Dette er jo helt sykt.. Kanskje man burde se på hvem som får moderere og ikke?

Jeg ser du IGJEN kommer med det samme vrøvlet. Dette er jo helt sykt.. Kanskje man burde se på hvem som får skrive innlegg og ikke?

 

Uten at jeg kjenner bakgrunnen for debatten i detalj, synes jeg det har et visst prinsipielt preg å tydeliggjøre hvilke typer innlegg som vil bli slettet og hvorfor.

 

Jeg er klar over at man kan velge VGD, men i min verden har det en verdi om flest mulig meninger tillates her - dog begrenset av et på forhånd kunngjort reglement (og mer eller mindre god folkeskikk).

 

Jeg er også klar over at det finnes et reglement (http://www.stabaek.no/forum/index.php?act=announce&f=20&id=5), men denne langtrukne debatten har kanskje vist at det kan være grunn til å se på dette på nytt? Særlig punkt 3 gir liten veiledning om hvilket skjønn som utøves.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Svar 351
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic


Intervju på P4 kl 15.00 (sa de...)

 

Etter mange "innspill" (kall det gjerne kjefting og smelling) her på forumet, synes jeg styret har landet på to gode vedtak her. Det måtte bli en straff for de skyldige, selv om de fikk gjennomgå ganske kraftig hos blant anre TV2. Antar at de straffedes unge alder talte i formildende retning her. Man har uansett markert at dette er idiotisk oppførsel (om enn ikke nødevendigvis utført av idioter) som det blir slått ned på. Samtidig er jeg veldig enig i at man bør gi TV2 en seriøs tilbakemelding på at deres fremferd her har vært høyst uakseptabel. Makan til gapestokk for noen få sekunders idioti.

 

Har jeg forstått det slik at de automatisk vil få lov til å løse inn medlemskap og sesongkort for neste sesong, eller skal det tas opp til nærmere vurdering da?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Saken er meget bra håndtert av styret hele veien. Så er det opp til oss å ta imot de som har sonet sin straff (og vel så det) etter at serien i 2009 er over.

 

Og vi kan vel nå gå ut fra at det er mange år til noen på nytt kaster noe ut på banen (unntatt heiarop og ukvemsord, selvsagt)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Slenger meg på hylekoret. Veldig veldig bra at SS går hele veien her. Media kan tillate seg å gjøre tøye grensene nettopp fordi folk ikke reagerer. En PFU-felling svir. Tro meg.

 

Men etter å ha gitt props til SS for sitt bidrag til opprettholdelsen av vårt sårbare demokrati, må jeg nesten få lov til å nevne at de som styrer dette forumet godt kunne tillatt at folk uttrykte seg litt friere enn det som tydeligvis er tilfellet. Mao: DRIT I Å SLETTE INNLEGG!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


DRIT I Å SLETTE INNLEGG!!

 

Synes det er greit med litt moderering. Skal vi komme videre nytter det - etter min mening - ikke å dra frem alt som har skjedd i supporterklubben fra 1994 og frem til i dag hver gang sjansen byr seg.

 

Det er forøvrig ikke jeg som har stått for modereringen, bare så det er sagt

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Skal vi komme videre nytter det - etter min mening - ikke å dra frem alt som har skjedd i supporterklubben fra 1994 og frem til i dag hver gang sjansen byr seg.

 

Dette kan jeg godt være enig i. Men personlig mener jeg det er mer effektivt å formidle dette åpent ovenfor alle som følger forumet (eller muligens enda bedre: la det hele forbigå i stillhet, og med dette gi massene muligheten til å gi rimelig klart uttrykk for at de ikke bryr seg), enn å ty til sletting.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper virkelig PFU går vidre med dene saken og dømmer TV2! Nå er jeg så forbanna irritert at det ikke er mulig! Hadde det vært jeg som hadde blitt hengt ut på den måten hadde jeg gått til sak og krevd erstatning!

TV2 eier jo ikke presseskikk!

Endret av Maan95
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper virkelig PFU går vidre med dene saken og dømmer TV2! Nå er jeg så forbanna irritert at det ikke er mulig! Hadde det vært jeg som hadde blitt hengt ut på den måten hadde jeg gått til sak og krevd erstatning!

TV2 eier jo ikke presseskikk!

 

De er jo bergensere, så de er nok ikke så opptatt av regler eller det å være "stueren" slik jeg har inntrykk av. Prøver sikkert å skape så mye oppmerksomhet og blest rundt det som mulig for å komme de andre mediene i forkjøp.

 

Kunne i det minste sladdet gutten.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


TV2 blir nok ikke dømt i denne saken. Det føler jeg meg dessverre ganske trygg på, og samtidig tviler jeg på at tv2 vil endre praksisen sin i lignende saker. De pisser jo på klagen ved å legge ut bildet på nytt...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hadde det vært jeg som hadde blitt hengt ut på den måten hadde jeg gått til sak og krevd erstatning!

Tror jeg hadde droppa det om jeg hadde blitt tatt med buksa nede og begge henda i kakeboksen... Gutten gjør en feil, i affekt, under påvirkning av massene og kampens nerve. Greit nok. Det ble nok en lekse for ham iallefall.

 

Vi skal også huske på at TV2 faktisk, muligens, mer eller mindre tilfeldig hjalp SS ut av en potensiell dødskjip situasjon. Bildene de viste underbygger ikke akkurat Hooligan-forventningene folk gjerne får når slikt skjer. Det er derimot en yngre, blid kar som hiver "som ei jente", og først og fremst gjør dette for å imponere kompisen sin. Det kommer tydelig frem at dette ikke var noe alle på feltet holdt på med. Dessuten, dette stoppet et lengre angiveri/tyste/selvjustis-opplegg internt blandt supporterne, og saken var mer eller midre over før den startet. Han som ble avbildet tok støyten for SS som enkeltperson, fortjent nok, og SS som helhet kom unna med en pluss i boka tilslutt. Det ble aldri noe typisk situasjon der Albert eller en annen i styret måtte ut i media for å forklare at "vi tar alle avstand fra denne typen hendelser, og vil understreke at dette ikke var noe SS som gruppe stod for, men noe enkelte individer i gruppa gjorde for egen regning...bla bla bla"

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Reaksjonen er grei nok. Media har jeg uansett 0 tiltro til. Alltid. Uansett.

Merker at det er to ulike planeter som møtes når man ser uthengning og mediadekningen dette har fått (i Norge), for så å se Pontus Kåmark og Mattias Bjärsmyr snakke om regn av mynter, lightere og annet i Hellas som like vanlig som å spise middag.

Endret av Blaapaatur
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hahaha! Tv2 viser bildet igjen! Det er jo det dummeste de kunne gjort. Håper PFU virkelig setter dem på plass

Det viktigste er kanskje ikke om TV2 blir dømt eller ikke.

Det at saken er meldt inn for PFU vil kunne ha en preventiv effekt uansett.

Det viktigste er at vi Supportere står sammen og krever at vi skal behandles på en skikkelig, seriøs og edruelig måte.

Det er ikke bare vi som må forholde seg til aktuelle regler, det må også media gjøre.

Det er ingen motsetninger vedr å ta avstand fra en handling samtidig som man verner om vedkommende.

Vi er som en stor familie og gode venner. Da sier man i fra hvis noe er galt og så støtter man hverandre videre.

 

Nå er det tid for å rette fokus mot helgens kamp mot ODD

 

Vel møtt

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Budstikka bringer både på nett og i papirutgaven reaksjonen fra TV2 på at vi har klaget dem inn for PFU.

 

Vi har i morges kommentert saken overfor Budstikka, de vil helt sikkert da ta det inn etterhvert (men det er helg...)

 

Det vi sier:

 

- Vi har samtykke fra 17-åringen.  I utgangspunktet antok vi at vi ville bli behandlet som part i saken siden vi er en medlemsorganisasjon og han var medlem på det aktuelle tidspunktet - og var på et "medlemsarrangement".

 

- Vi er ikke kritiske til at TV2 viste innslaget.  Vi ønsker å forhindre og forebygge slik oppførsel på arenaen.  Det har vi demonstrert ved å handle overfor ikke bare 17-åringen, men også to andre som media ikke har hengt ut.

 

- Vi er kritiske til at innslaget blir vist gang på gang, og at i stedet for å beskytte 17-åringens identitet, blir den fremhevet.  At TV2 etterhvert kom i kontakt med 17 åringen er vel et tegn på at de faktisk hadde tråkket over endel grenser.

 

Stabæks Support hensikt med å innklage denne saken for PFU er - foruten å markere at behandlingen av den nå ekskluderte 17-åringen var uakseptabelt - å få belyst person- og identitsvern for folk som går på fotballkamp.  (Det er noen blant oss som ikke går på kamper først og fremst for å få ansiktet i TV-ruta...)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk - Rosenborg
×
×
  • Opprett ny...